İzmir'de yağmur sırasında su birikintisinden geçerken elektrik akımına kapılan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay hayatını kaybetti. İnanç Öktemay'ın Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur’un kuzeni olduğu öğrenildi.
Olay dün, Konak ilçesi Alsancak semtinde meydana geldi. Şiddetli yağış cadde ve sokakları göle çevirirken, bu sırada Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay (44) yağmura yakalandı. Yoldaki su birikintisinden karşıya geçmek isteyen Deniz ve Öktemay, suda elektrik akımına kapıldı. Dakikalarca yağmur altında yardım beklerken, kaçak elektrik akımı nedeniyle yanlarına kimse yaklaşamadı. Ortaya çıkan görüntüler ise yürekleri burktu. Dakikalarca kalp masajı yapıldı. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, dakikalarca akıma kapılan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'a kalp masajı yaptı. Zorluklarla hayata döndürülen iki kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Deniz ve Öktemay, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Hayatını kaybeden İnanç Öktemay’ın cenazesinin İzmir'de defnedileceği belirtildi. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur'un antikacılık yapann ve bekar olan teyzesinin oğlunun cenazesi için İzmir'e gittiği öğrenildi. (İHA)
İzmir’deki olayın acısı Denizli’ye düştü
İzmir'de su birikintisinden geçerken elektrik akımına kapılan İnanç Öktemay'ın Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur’un kuzeni olduğu öğrenildi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

İzmir'de öğrenci pencereden itildi 2 kat aşağıya düştü

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

İzmir'de diş hekimi hastası tarafından darp edildi

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti