İzmir'in Konak ilçesinde yangın çıkan evde kalan bir kişi, alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yangın dün akşam saat 23.00 sıralarında, Kemal Reis Mahallesi 281 sokakta bulunan bir evde çıktı. Klima ünitesinden çıktığı öne sürülen yangın, evin bodrum katında meydana geldi. Dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale ederken, yapılan incelemede evde yaşayan Hasan Akbaş'ın (57) yangın esnasında içeride olduğu ve hareketsiz yattığı görüldü. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Akbaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Yangının çıktığı evde polis ve Olay Yeri İnceleme ekipleri incelemede bulunurken, hayatını kaybeden Hasan Akbaş'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. (İHA)
İzmir'de evde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti
İzmir'de yangın çıkan evde kalan bir kişi, alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

CHP’nin başına gelenleri DP de yaşamıştı

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

İzmir'de günde 2 bin kişi 50 TL'den karnını doyuruyor

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı