Köşk-Başçayır yolunda bugün sabah saatlerinde taş ocağından malzeme taşıyan bir kamyon şoförünün acelesi Köşk ve Ödemiş ilçesine bağlı dağ köylerinde yaşayan binlerce kişinin uzun süre yolda kalmasına neden oldu.
Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Başçayır Mahallesi’nde açılan taş ocaklarından taş, mıcır ve kum taşıyan kamyonlardan biri sabah saatlerinde Kızılcayer yakınlarındaki Akdere Köprüsü’nü geçince iddiaya göre aşırı süratli olmasından dolayı virajı alamayarak yol ortasına devrildi. Tonlarca taş ile kamyonun devrilmesi sırasında yolun boş olması olası bir faciayı önlerken, kazadan sonra Köşk ve Ödemiş ilçelerine bağlı onlarca köyün kullandığı yolda uzun araç kuyruğu oluştu. Birkaç saat kontrollü verilen trafiğin ardından kamyonun yoldan kaldırılması sırasında Köşk-Başçayır yolu uzun süre trafiğe kapatıldı. Alternatif güzergah olmadığı için yüzlerce araç yolun açılmasını bekledi.
Hafriyat kamyonlarının bölge trafiğine ciddi tehlikeye soktuğunu belirten pek çok vatandaş, “Bu yolda otomobil ile kamyonu sollayamıyoruz. Tonlarca yükle otomobilleri solluyorlar. Bu tür kazalarda da yüzlerce kişi yolda mahsur kalıyor” diyerek bölgede kamyon ve tır kullanan şoförlerin firmaları tarafından uyarılmasını ve jandarmanın da denetim yapmasını istediler. (İHA)
Kamyon şoförünün acelesi, trafiği felç etti
Yüzlerce kişi yağmur altında uzun süre beklemek zorunda kaldı
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

İzmir'de öğrenci pencereden itildi 2 kat aşağıya düştü

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Manisa’da kamyonetin çarptığı bisikletli öldü