Kütahya’nın Emet ilçesinde iki mahalle muhtarı arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Kapaklıca Mahallesi’nde muhtar Mehmet D’nin (36) işlettiği çay ocağına gelen Hamam Mahallesi Muhtarı Harun Kara (38) arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Mehmet D. meslektaşı Harun Kara ve esnaf İsmail A.’ya (42) tabancayla ateş ederek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.
Yaralılardan 3 çocuk babası Harun Kara, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. İsmail A. ise yapılan ilk müdahalenin ardından Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Olayın ardından kaçan Mehmet D., polis ekiplerince gözaltına alındı ve tutuklandı.
Bu arada olayın büyüme ihtimaline karşı için tedbir amaçlı Emet ilçesine il merkezinden çevik kuvvet ekipleri gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İHA)

Kütahya'da iki muhtar arasında silahlı kavga: 1 ölü!
Kütahya'da iki mahalle muhtarı arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.
Yorumlar
Trend Haberler
Aydın Paşa Yaylası'nda kar keyfi
İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı
İzmir'deki feci kazada ağır yaralanan yazar yaşam mücadelesini kaybetti
İzmir'de kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu
İzmir'de öğretmen öğrencileri evine temizliğe götürdü
Manisa'da alkol masasında tartışma kanlı bitti
İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun
Denizli teleferikte yeni dönem kar manzarasıyla başlıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde bir acı kayıp daha
Aliağa Gemi Söküm Bölgesi’nde iş kazası: 1 işçi hayatını kaybetti




