İzmir’in Balçova ilçesinde, etkili olan kuvvetli lodos nedeniyle bir balık-ekmek teknesi yan yattı. Vidanjör yardımıyla teknedeki suyu tahliye etme çalışmaları devam ediyor.
İzmir’de dün akşamdan bu yana kuvvetli lodos ekili oluyor. Lodos nedeniyle denizde oluşan sert dalgalar, Balçova ilçesi İnciraltı sahilinde kıyıya bağlı olan balık-ekmek teknesini gece saatlerinde yan yatırdı. Tekne sahipleri tarafından çağırılan vidanjör ile tekne içerisindeki suyu tahliye etme çalışmaları aralıksız sürüyor.
“Bakımlarımızı yaptırıp işimizin başına döneceğiz”
Yaklaşık 40 yıldır teknede balık-ekmek işi yaptıklarını belirten tekne sahibi Semih Üçkardeşler, “Teknede balık-ekmek işi yapıyoruz. Gece tekneyi bıraktık, sabah geldiğimizde bu şekildeydi. Aşırı fırtına nedeniyle bayağı bir zararımız oldu. Teknemizi kurtardıktan sonra bakımlarımızı yaptırıp tekrardan işimizin başına döneceğiz” dedi. (İHA)
Lodos balık-ekmek teknesini yan yatırdı
İzmir’in Balçova ilçesinde, etkili olan kuvvetli lodos nedeniyle bir balık-ekmek teknesi yan yattı.
Yorumlar
Trend Haberler
Manisa’da arıcıların peteklerine eksi 30 derecelik koruma
Balkondan düşen 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Banka çalışanlarını rehin almıştı; eylemi 'kız çocukları farkındalığı' için yapmış
Manisa'da Kula'da traktör kazası can aldı
Menderes’lerin idamı ve idamları önleme çabaları
Yüksel: "2026 tüketicisi şirketlerin ezberini bozuyor."
İzmir'de hafta sonu köyde üzüm festivali var
Kula’da kamyonet tıra arkadan çarptı: 1 ölü, 4 ağır yaralı
Kayıp yaşlı adamdan 5 gün sonra acı haber geldi
Eylülün Hafızası ve Şarkıların Dili





