Mücadele ettiği kansere yenik düşen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Güven, bugün öğle namazına müteakip Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.
Bir süredir kanser tedavisi gören CHP Akhisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Güven hayatını kaybetti. Güven için Yeni Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törende Güven'in yakınları ve partililer gözyaşlarına hakim olamadı.
Cenazeye; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç ve çok sayıda partili ile vatandaş katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Güven, Yeni Mezarlıkta toprağa verildi. (İHA)

Manisa'da CHP'yi yasa boğan ölüm
Bir süredir kanser tedavisi gören CHP Akhisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Güven hayatını kaybetti.
Yorumlar
Trend Haberler
Haritalar Bize Ege’nin Geleceği Hakkında Ne Söylüyor?
Cezaevinden çıktı, 10 gün sonra arkadaşını öldürdü
İzmir'de ikinci el pazarlarına yoğun ilgi
Manisa’da feci kaza 1 ölü 11 yaralı
İzmir'de silahlı saldırı: Kaçmaya çalışan saldırganı trafik polisi yakaladı
Manisa'da traktörü durdurmak isterken hayatından oldu
Lozan’a ilişkin güncellenen yalanlar
İzmir'de yasa dışı trol avcılığına dron'lu suçüstü
Devrilen traktörün üzerinden yola savrulan genç kadın hayatını kaybetti
Manisa'da baraj çevresi bal ormanına dönüşüyor





