Manisa'da bir düğün töreninde gelin ve damadı 45 metre uzunluğundaki takı ile adeta paraya doladılar.
Manisa'nın Soma ilçesinde Kübra ve Semih Sarıpınar'ın düğün töreninde düzenlenen takı töreninde damadın arkadaşları sürpriz bir takı hazırladı.
Tam 45 metre uzunluğunda 5 TL'lik banknotları kurdeleyle birleştirerek hazırlayan damadın arkadaşları takı töreninde damat ve geline doladı. Davetliler tam 45 metre uzunluğundaki banknotları görünce şaşırdı.
Damadın arkadaşlarından Furkan Akdeniz, "Arkadaşımızın en mutlu gününde farklı bir sürpriz hazırlamak istedik. Önemli bir anı oldu. Mutluluklar diliyoruz." dedi.
Damat Semih Sarıpınar ise olup biteni hayretler içinde izleyerek bu güzel sürpriz için arkadaşlarına teşekkür etti. (İHA)
Manisa'da gelin ve damada 45 metrelik takı sürprizi
Manisa'da bir düğün töreninde gelin ve damadı 45 metre uzunluğundaki takı ile adeta paraya doladılar.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

Bornova'daki yangın büyüdü, müdahale sürüyor

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir’deki yangında 85 yazlık ev küle döndü

İzmir'de direğe çarpan sürücü yaşamını yitirdi

İzmir'de belediye market açtı ürünler kapanın elinde kaldı

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Bornova Yakaköy'de yangın sebebiyle tahliyeler başladı

Şehit albayın acı haberi İzmir'deki baba ocağına ulaştı