Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde eski sevgilisini silahla öldüren şahıs ardından kendini vurarak hayatına son verdi. Cinayete kurban giden kadının babasının, daha önce ikisi resmi nikahlı 3 eşini öldürdüğü ve cezaevinde olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Cengiz Topel Mahallesi'nde Melike Akpınar (24) adlı kadın, ilçe adliyesinde görevli olan eski erkek arkadaşı Zübeyir Yıldız (28) ile konuşmak için buluştu. Genç kadın, Zübeyir Yıldız tarafından tabancayla başından vuruldu. Silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Melike Akpınar, kaldırıldığı Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Aracında kendini vurdu
Emniyet güçleri olaydan yarım saat sonra Zübeyir Yıldız'ın aracını Saruhanlı Yılmaz Mahallesi çöplük mevkiinde boş bir arazide park halinde buldu. Aracı kontrol eden ekipler Zübeyir Yıldız'ın aynı silahla kalbinden kendini vurarak hayatına son verdiğini tespit etti. Melike Akpınar'ın Saruhanlı Devlet Hastanesinde Sağlık Memuru olarak çalıştığı ve annesinin de babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.
Babası 3 eşini de öldürmüş
Öte yandan Melike Akpınar'ın babasının, ikisi resmi nikahlı olmak üzere 3 eşini de öldürdüğü ve cezaevinde olduğu öğrenildi. (İHA)

Manisa'da önce eski sevgilisini ardından kendini öldürdü
Ölen kadının babasının, ikisi resmi nikahlı 3 karısını da öldürdüğü, cezaevinde olduğu ortaya çıktı...
Yorumlar
Trend Haberler
Manisa’da arıcıların peteklerine eksi 30 derecelik koruma
Balkondan düşen 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Banka çalışanlarını rehin almıştı; eylemi 'kız çocukları farkındalığı' için yapmış
Manisa'da Kula'da traktör kazası can aldı
Menderes’lerin idamı ve idamları önleme çabaları
Yüksel: "2026 tüketicisi şirketlerin ezberini bozuyor."
İzmir'de hafta sonu köyde üzüm festivali var
Kula’da kamyonet tıra arkadan çarptı: 1 ölü, 4 ağır yaralı
Kayıp yaşlı adamdan 5 gün sonra acı haber geldi
Eylülün Hafızası ve Şarkıların Dili





