Yunusemre Belediyesi’nin Yuntdağı’nda alternatif ürün çeşitliliğini arttırmak amacıyla Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde kurduğu organik meyve bahçesinde temizleme ve budama çalışması yapılıyor.
Kırsal kalkınma projeleriyle üreticinin yanında olan Yunusemre Belediyesi, Yuntdağıköseler Mahallesi’nde 25 bin metrekarelik alanda kurduğu meyve bahçesi ile bölge meyveciliğine öncülük etmeye devam ediyor. Meyve bahçesinde budama çalışması yapılmasıyla önümüzdeki hasat döneminde ağaçlardan ürün elde edilmesi sağlanacak. Çalışmaya ilişkin bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yuntdağıköseler Mahallesi’ndeki örnek kapama bahçe çalışması devam ediyor. Belediye ekiplerimiz bahçede bakım çalışmalarını sürdürüyor. Buradan üreticilerimiz her zaman gelip örnek alabilir. Örnek alınan kalem ile kendi üretimini yapabilir” dedi.
Manisa'da organik meyve bahçesinde çalışmalar sürüyor
Yunusemre Belediyesi’nin Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde kurduğu organik meyve bahçesinde temizleme ve budama çalışması yapılıyor.
Yorumlar
Trend Haberler

Atatürk, İnönü, Atsız ve Sırrı

Artezyen kuyusuna düşen hurdacı hayatını kaybetti

PKK’nın manifestosu üzerine

Ekopazar İzmir büyük ilgi görüyor

İzmir'de trafikte döner bıçağı ile saldırdı

Manisa'da traktör kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Su seviyesi yüzde 15'e düştü, İzmir susuzluğa gidiyor

Traktörüyle üzüm bağlarına uçan çiftçi hayatını kaybetti

Çeşme Maratonu'nda iyilik peşinde koştular

Ege Denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem