Manisa’nın Turgutlu ilçesinde işçi servisi olarak kullanılan bir otobüs, işçileri almaya gitmek üzereyken alev aldı. Otobüsün boş olması facianın önüne geçerken, yangında çevrede bulunan 4 motosiklet de hasar gördü.
Olay, Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi Kervan Yolu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhammet D. idaresindeki 45 AUG 068 plakalı servis otobüsü işçileri almak üzereyken henüz belirlenemeyen bir nedenle aniden yanmaya başladı. Haber verilmesi üzerine bölgeye Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, yangına müdahale ederek kontrol altına alırken yangın sırasında servis aracının boş olduğu öğrenildi. Otobüsün yanında bulunan 4 motosikletin de yandığı yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. (İHA)
Manisa'da servis otobüsü alev alev yandı
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu
Aydın Paşa Yaylası'nda kar keyfi
İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı
İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun
İzmir'deki feci kazada ağır yaralanan yazar yaşam mücadelesini kaybetti
İzmir'de öğretmen öğrencileri evine temizliğe götürdü
Manisa'da alkol masasında tartışma kanlı bitti
Eski İHD İzmir Başkanı dağlık alanda ölü bulundu
Denizli teleferikte yeni dönem kar manzarasıyla başlıyor
Aliağa Gemi Söküm Bölgesi’nde iş kazası: 1 işçi hayatını kaybetti





