Manisa’nın Turgutlu ilçesinde işçi servisi olarak kullanılan bir otobüs, işçileri almaya gitmek üzereyken alev aldı. Otobüsün boş olması facianın önüne geçerken, yangında çevrede bulunan 4 motosiklet de hasar gördü.
Olay, Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi Kervan Yolu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhammet D. idaresindeki 45 AUG 068 plakalı servis otobüsü işçileri almak üzereyken henüz belirlenemeyen bir nedenle aniden yanmaya başladı. Haber verilmesi üzerine bölgeye Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, yangına müdahale ederek kontrol altına alırken yangın sırasında servis aracının boş olduğu öğrenildi. Otobüsün yanında bulunan 4 motosikletin de yandığı yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. (İHA)
Manisa'da servis otobüsü alev alev yandı
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de belediyeden kira ve alışveriş desteğine zam
İzmir'de tartıştığı oğlunu pompalı tüfekle öldürdü
İzmir'de 770 Numaralı hat deniz düzenlemesi
Cumhuriyetin Osmanlı’ya Bakışı
Manisa'da kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 ölü
Manisa'da alevler yumurta üretim tesisini küle çevirdi
Doğanın Dengesi ve Can Dostlarımız
İzmir'de "Bardacık İnciri"mevsimi başladı
YENİ Parti İzmir İl Yönetimi açıklandı
Aziz Kocaoğlu YENİ Partili oldu





