Halk arasında zehirli uğur böceği örümceği olarak bilinen ve nadir rastlanılan “Esus Cinnaberinus” bu kez Manisa’nın Gördes ilçesinde görüldü.
Adnan Menderes Mahallesi Pazar Yeri üzerinde görülen böcek, emekli öğretmen Halil Altıntaş tarafından cep telefonu kamerası ile fotoğraflandı. İHA muhabirine açıklama yapan Altıntaş, "Pazar alışverişinden eve dönerken pazar yeri üstünde elimde poşetler varken seri hızda giden örümcek gözüme takıldı. Fotoğrafını çekip pazar poşetimde bulunan dondurma kabına örümceği incelemek üzere aldım. İnternet üzerinden araştırınca kırsal bölgelerde nadir görülen uğur böceği örümceği, Latincesi 'Esus Cinnaberinus' olduğunu görünce çok tedirgin oldum. Örümceği hemen doğal ortama saldım" dedi.
Gördes’te ilk defa zehirli uğur böceği örümceği görüldüğünü belirten Altıntaş, bu örümceğin Gördes ilçesine nasıl geldiğini çok merak ettiğini söyledi.(İHA)
Manisa'da zehirli uğur böceği örümceği görüldü
Halk arasında zehirli uğur böceği örümceği olarak bilinen ve nadir rastlanılan “Esus Cinnaberinus” bu kez Manisa’nın Gördes ilçesinde görüldü.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de börek tezgahlarında fare cirit attı
İzmir'de metrelerce yükseğe savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Bıçaklanan Manisalı genç hayata tutunamadı
İzmir, sokaklarında domuz sürüleri sıradan hale geldi
Gülşah Durbay hayatını kaybetti
Şampiyon motosikletçi Özgür Çapacı, trafik kazasında hayatını kaybetti
Manisa’da ev yangını: 6 kedi telef oldu
Gülşah Durbay ve Manisa’nın Siyasi Hikayesi
Eski milli basketbolcu balkondan düşerek hayatını kaybetti
İzmir'de alkollü sürücünün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti




