-Muğla’nın Marmaris ilçesindeki kamu kurumunda çalışan Avukat Kevser Bali’den dün öğlen saatlerinden bu yana haber alınamazken, ekipler kayıp avukatı bulmak için çalışma başlattı.
Avukat Kevser Bali, dün sabah Marmaris’teki evinden "işyerine gidiyorum" diyerek ayrıldı. Ancak aynı gün, iş arkadaşına "rahatsızlandım, gelemeyeceğim" mesajı gönderdi. Dün saat 12.00 sularında bir yakınıyla kısa bir telefon görüşmesi yaptıktan sonra kendisine ulaşan olmadı. Kamu kurumunda görevli olduğu öğrenilen Avukat Kevser Bali’den dünden bu yana haber alamayan ailesi emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu. Baba Mehmet Bali, kızının hayatından endişe duyduklarını belirterek, kızını gören ya da duyanların güvenlik güçleriyle ve kendisiyle irtibata geçmesi dileğinde bulundu.
Marmaris’te kaybolduğu sanılan avukat Bali evine döndü
Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün sabah saatlerinden itibaren ulaşılamayan kamu avukatı Kevser Bali, evine döndü.
Dün sabah iş yerine gitmek üzere evden ayrılan ve en son saat 12.00’de bir yakınıyla iletişim kuran Kevser Bali’den haber alınamaması üzerine ailesi endişelenmiş, kayıp başvurusunda bulunmuştu. Edinilen bilgiye göre, Kevser Bali’nin tansiyon ve şekerinin düşmesi sonucu hafif bir baygınlık geçirdiği, bu esnada telefonunun da düşerek kırıldığı öğrenildi. Telefonunun çalışmaması nedeniyle ailesine ulaşamayan Bali, bugün öğleden sonra yakındaki bir kişiden telefon alarak babasını aradı ve durumunun iyi olduğunu söyledi. Daha sonra evine dönen Avukat Kevser Bali’nin sağlık durumunun iyi olduğu, emniyette kayıp ilanıyla ilgili ifade vereceği öğrenildi.
(İHA)