Muğla'nın Marmaris ilçesinde turist kadınlar ile işletme çalışanları arasında çıkan kavga sonrası başlatılan soruşturma kapsamında işletme, imara aykırı olduğu gerekçesiyle mühürlendi.
Olay, Marmaris ilçesindeki bir eğlence mekanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir eğlence mekanı çalışanlarının kadın müşterileri darp ettiği görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde bahse konu olayın 2 Haziran'da Armutalan Mahallesi'ndeki mekanda saat 23.25 sıralarında yaşandığını ve iş yerine müşteri olarak giden yabancı uyruklu kadınların hesap yüzünden iş yeri çalışanlarıyla tartıştıkları, olayın kavgaya dönüştüğü tespit edildi. Kadın turistleri darp eden iş yeri çalışanları M.A., Ş.E., E.S.Y., U.T. ve A.A. yakalanarak gözaltına alındı. Olay günü tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı da öğrenildi.
İşletme mühürlendi
Marmaris Kaymakamlığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında yapılan incelemelerde, Marmaris Belediyesi ekipleri tarafından ilgili işletmenin imar mevzuatına aykırı faaliyet yürüttüğü tespit edildi. Marmaris Belediyesi ekipleri, yaptıkları denetimlerin ardından 'İmar Kanunu'na aykırılık' ve 'Kabahatler Kanunu'na muhalefet'ten idari para cezası kestikleri işletmeyi mühürleyerek, faaliyetlerine son verdi. Belediye yetkilileri, kent genelinde ruhsatsız ve yasalara aykırı şekilde faaliyet gösteren işletmelere yönelik denetimlerin sürdüğünü belirtti. (İHA)
Marmaris'te tartışmanın yaşandığı işletme mühürlendi
Turist kadınlar ile işletme çalışanları arasında çıkan kavga sonrası başlatılan soruşturma kapsamında işletme, imara aykırı olduğu gerekçesiyle mühürlendi.
Yorumlar
Trend Haberler

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti

İzmir’de belediye otobüsü alev alev yandı

Muğla'da baba oğul kavgası ölümle sonuçlandı

Aliağa'daki yangın Çanakkale-İzmir yoluna ulaştı, sürücüler zor anlar yaşadı

İZMAR 7'nci şubesini açtı

Manisa'daki yangın Uşak'a doğru ilerliyor

Manisa'da hafriyat kamyonu traktöre arkadan çarptı

Manisa'da yangından geriye küle dönen evler ve tarlalar kaldı

Uşak'ta kayıp olan 75 yaşındaki adam ölü bulundu

Cepheleşme Siyaseti