Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından Salı günü öğle saatlerinden itibaren Muğla’nın iç kesimlerine şiddetli yağış, dolu ve ani sel baskını uyarısında bulundu.
Yapılan uyarıda, “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, 30 Mayıs Salı günü öğle saatlerinden itibaren Muğla’nın iç kesimlerinde (Muğla Merkez, Milas, Yatağan, Kavaklıdere, Dalaman, Köyceğiz) aralıklı ve yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.
Muğla’ya dolu, sel, su baskını uyarısı
Salı günü öğle saatlerinden itibaren Muğla’nın iç kesimlerine şiddetli yağış, dolu ve ani sel baskını uyarısında bulundu.
Yorumlar
Trend Haberler

Manisa’da kuzenini tabancayla vurdu

Yaz geldi derken, İzmir Ödemiş beyaza büründü

İzmir’de devrilen traktörün altında kalan sürücü yaşamını yitirdi

Ev kadınları için pazarda ücretsiz stant yeri veriliyor

Manisa'da eşini katletti, 8 yaşındaki kızını da yaraladı

Manisa'da lise öğrencisinden acı haber

Bayındır 26. Uluslararası Çiçek Festivali başlıyor

Genç kız traktör kazasında hayatını kaybetti

Aydın'da sevilen akademisyen hayatını kaybetti

Çatıda güvercin uçururken elektrik akımına kapıldı