Denizli’de otomobille akaryakıt istasyonuna gelen 2 kişi, masanın üzerindeki cep telefonunu çaldıktan sonra pompacıyı uyandırıp araçları için yakıt aldı. Hırsızlar, hesabı ödedikten sonra hiçbir şey olmamış gibi istasyondan ayrıldı.
Olay, gece saat 02.30 sıralarında Çal ilçesi Süller Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde araca yakıt almak için istasyona gelen 2 kişi, içeri girdiklerinde pompacının uyuduğunu gördü. Şahıslardan biri, çevreyi kontrol ettikten sonra masanın üzerindeki cep telefonunu alarak cebine koydu. Daha sonra pompacıyı uyandıran şahıslar, aldıkları yakıtın parasını ödeyip araca binerek istasyondan ayrıldı. Şahısların ayrılmasının ardından yerine dönen genç, masaya koyduğu telefonunu yerinde bulamayınca gerçeği baktığı güvenlik kamerasında gördü. Pompacı, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, 2 hırsızı yakalamak için çalışma başlattı. (İHA)
Önce soydular, sonra uyandırıp yakıt aldılar
Denizli’de otomobille akaryakıt istasyonuna gelen 2 kişi, masanın üzerindeki cep telefonunu çaldıktan sonra pompacıyı uyandırıp araçları için yakıt aldı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'deki silahlı kuyumcu soygunu kamerada
İZSİAD'da kadınların başarı hikayeleri ve toplumsal temsil konuşuldu
Bayram sabahı acı kaza, Manisalı genç hayatını kaybetti
İzmir'in tanzim satış mağazaları 21 şubeye ulaştı
Çanakkale Savaşlarının tarihimizdeki yeri
Refüje çarpıp karşı şeride geçen otomobil başka araca çarptı: 1 ölü
İzmir'in yüksek kesimlerine bayramda kar yağdı
Manisa’da sepetli motosiklet üzüm bağına uçtu: 1 ölü
İzmir'de sancılanan kadın dolmuşta doğum yaptı
Manisa'da bayram arifesinde feci kaza: 1 ölü, 1’i ağır 3 yaralı





