Denizli’de otomobille akaryakıt istasyonuna gelen 2 kişi, masanın üzerindeki cep telefonunu çaldıktan sonra pompacıyı uyandırıp araçları için yakıt aldı. Hırsızlar, hesabı ödedikten sonra hiçbir şey olmamış gibi istasyondan ayrıldı.
Olay, gece saat 02.30 sıralarında Çal ilçesi Süller Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde araca yakıt almak için istasyona gelen 2 kişi, içeri girdiklerinde pompacının uyuduğunu gördü. Şahıslardan biri, çevreyi kontrol ettikten sonra masanın üzerindeki cep telefonunu alarak cebine koydu. Daha sonra pompacıyı uyandıran şahıslar, aldıkları yakıtın parasını ödeyip araca binerek istasyondan ayrıldı. Şahısların ayrılmasının ardından yerine dönen genç, masaya koyduğu telefonunu yerinde bulamayınca gerçeği baktığı güvenlik kamerasında gördü. Pompacı, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, 2 hırsızı yakalamak için çalışma başlattı. (İHA)
Önce soydular, sonra uyandırıp yakıt aldılar
Denizli’de otomobille akaryakıt istasyonuna gelen 2 kişi, masanın üzerindeki cep telefonunu çaldıktan sonra pompacıyı uyandırıp araçları için yakıt aldı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

İzmir'de öğrenci pencereden itildi 2 kat aşağıya düştü

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Manisa’da kamyonetin çarptığı bisikletli öldü