EGE MECLİSİ - MHP milletvekili adayı Nurullah Savaş Soma'da seçim çalışmalarını sürdürdü... Seçim çalışmaları kapsamında Soma ilçesini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Manisa 2.Sıra Milletvekili Adayı Eczacı Nurullah Savaş, Soma’da MHP İlçe Başkanı Murat Maun ve yönetim kurulunu ilçe başkanlığında ziyaret etti. İlçe teşkilatı ile birlikte daha sonra Soma Pazarını ve esnafı gezen Nurullah Savaş yoğun ilgiyle karşılandı. 

Ziyaretler sırasında Milliyetçi Hareket Partisi’nin her kesimi yakından ilgilendiren bir seçim beyannamesi açıkladığını anlatan Milletvekili Adayı Savaş “Esnafımızın durumunun farkındayız. Sıkıntılı günler geçiriyor. Bir yandan ağır vergi yükü bir yandan da Alışveriş Merkezleri ile mücadele. İşte MHP olarak açıkladığımız Seçim Taahhütnamemizde bu konulara çözümler mevcut. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de belirttiği gibi her kesime yönelik bir taahhütname açıkladık. İlk önceliğimiz ekonominin ihtiyacı olan yapısal reformları gerçekleştirmek. AVM yasasını düzenleyip, zincir marketlere yönelik tedbirler almak.” dedi. 

Esnafın ve çiftçinin üzerindeki vergi ve prim yükünün hafifletilmesi için çalışma yapacaklarını ifade eden Savaş “Esnaf ve Sanatkârımızınmağdur olduğu bir diğer konuda geçmiş hizmetleri için borçlanma yetkisi verilememesi. Bu konuda da bir çalışma içerisinde olacağız. Kısacası esnafımız bizim baş tacımız. Şehir ekonomisinin ana damarlarından birisi. Esnafımızın sorunlarının çözümünün adresi MHP’dir.  Bütün gayretimiz ve samimiyetimizle bu taahhütlerimizi yerine getirmek için çalışacağız. Amacımız güçlü meclis güçlü bir MHP” dir.

Savaş İftarı Somalılarla Birlikte Açtı

MHP Soma İlçe Teşkilatı’nın İstasyon Mahallesi’nde düzenlediği iftar programına katılan MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş burada Somalı vatandaşlar ile sohbet etti. Savaş “Bugün emeğin alın terinin  sıcaklığını tertemiz yüreğinde taşıyan acının son adresi, kömürün başkenti Manisa’mızın güzide ilçesi Soma’da sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduk.Ziyaretlerimiz boyunca bize eşlik eden kucak açan samimiyetini gösteren analarımıza bacılarıma samimi ortamlarını bizlerle paylaşan değerli Somalı hemşerilerime canı gönülden şükranlarımı sunarım Cumhur ittifakı sizlerin bu öngörüleriniz bu devlete millete gösterdiğiniz sevgi iledahada yüksek mertebelerde yer alacak ülkemizi güzel günlere götürecektir” dedi.