Manisa'nın Salihli ilçesindeki Gençlik ve Spor Müdürlüğü, çocuk ve gençlerin yaz tatilini iyi değerlendirebilmeleri için yaz döneminde "Haydi Spora" sloganıyla gerçekleşecek yaz spor okullarında 14 farklı branşta ücretsiz kurs açacak.
Salihli'de yaşayan çocuk ve gençlerin bilişsel ve sportif gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayarak yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan yaz spor okulları çerçevesinde atletizm, hokey, basketbol, judo, cimnastik, okçuluk, dart, tenis, floor curling, voleybol, futbol, güreş, hentbol ve yüzme branşlarında kurslar verilecek.
Alanında uzman antrenörler eşliğinde verilecek olan ücretsiz eğitimlere 5-18 yaş arasındaki çocuk ve gençlerin katılabileceğini belirten Salihli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz, başvuruların ise Ramiz Turan Spor Kompleksi ve 50.Yıl Ortaokulu Spor Salonu'nda yapıldığını söyledi.
Salihli'de yaz spor okullarına önem verdiklerini belirten Ayaz, "Amacımız yaz tatilinde binlerce çocuk ve gencimizi sporla buluşturmak ve onların fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamaktır" dedi. (İHA) 
Salihli'de çocuk ve gençler bu yaz spora doyacak
Salihli'de "Haydi Spora" sloganıyla gerçekleşecek yaz spor okullarında 14 farklı branşta ücretsiz kurs açacak.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de üzerine parça düşen işçi hayatını kaybetti
İzmir'de çift katlı mezarlık hizmete açılıyor
Manisalı çiftçi traktör kazasında hayatını kaybetti
Eski başkan araç kullanırken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti
İzmir Otogarı'na haciz işlemi başlatıldı
Atatürk’ten Bugüne
İzmir'de hurda araçlar sokaklardan alınıp bu merkeze getiriliyor
İzmir Urla'da iş kazası: 1 ölü
2024 Ekim ayında İzmir'de hangi ilçede kaç konut satıldı?
Ortaokullu kızlar birbirine girdi, arkadaşları ayırmak yerine video çekti





