Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde otomobil ile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
Kaza, Kütahya-Tavşanlı yolu 12. kilometresinde Şahmelek Rampası Mevkii'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kütahya'dan Tavşanlı istikametine gitmekte olan İbrahim Aras (51) idaresindeki 43 UZ 883 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden Ahmet İ. idaresindeki 54 SH 480 plakalı tıra arkadan çarptı. Kazada, 43 UZ 883 plakalı otomobilin sürücüsü İbrahim Aras olay yerinde hayatını kaybetti. Tır sürücüsü Ahmet İ. ise yaralandı. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye götürülecek tedavi altına alındı.
Aras'ın cenazesi otopsi işlemleri için hastane morguna götürüldü. (İHA)

Tıra arkadan çarpan otomobil hurda yığınına döndü: 1 ölü
Kütahya'da otomobil ile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de iş yeri yangını: Patlama sesleri paniğe neden oldu
Atatürk ve Psikoloji
Muğla Menteşe'de 2 kişi aynı dairede ölü bulundu
Manisa'da Zafer Bayramı coşkusu Hadise'nin şarkılarıyla zirve yaptı
BASİFED'den turizmde gençlere istihdam garantili proje
Eylül: Sarı Yazın, Hasadın ve Barışın İzdüşümü
Muğla'da 11. Uluslararası Zurna Festivali başladı
125 yıldır İzmir'in zamanına tanıklık ediyor
Kütahya'da ilginç kaza: Otomobil marketin merdivenlerinde asılı kaldı
İzmir'de kitap günleri 19 Eylül'de başlıyor





