Geçtiğimiz yıllarda işletmeye alınan termal tesislerin ardından bu kez bölgenin en büyük aquparkı da bugün faaliyete geçti. Aynı anda 400 kişinin faydalanabileceği tesis dönemin en modern tasarımıza sahip ve çocuklar için ayrıca su oyunları alanı bulunuyor. Tesiste su oyun alanlarının dışında ayrıca misafirlerin ihtiyaçları için çeşitli sosyal tesislerde mevcut.
Aquaparkın faaliyete geçmesi ile bir açıklama yapan Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı;
“Hamamboğazı bölgemize yatırımlarımız devam ediyor. Bölgemiz ve ilçemiz için çocuklarımıza söz vermiştik. Aquparkın açılışını yaz tatilinde yapacağımızı taahhüt etmiştik. Hamd olsun hem verdiğimiz sözleri yerine getirmenin hemde çocuklarımıza, gençlerimize ilçemizde yeni bir sosyal alan yaratmanın huzurunu yaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde Hamamboğazında konaklama tesisini de yapacağız. Dün olduğu gibi bugünde verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmeye devam edeceğiz.” dedi. (İHA)
Uşak'ta bölgenin en büyük aquaparkı açıldı
Uşak İlinin en önemli termal kaynaklarının bulunduğu bölge olan Hamamboğazı termal bölgesinde, Banaz Belediyesi yatırımlarına devam ediyor.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de arazi kavgasında üç kardeş cinayete kurban gitti

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti

Uşak'ta baba ve kızı hayatını kaybetti

İzmir’de belediye otobüsü alev alev yandı

İzmir'de alevlere bir kahraman şehit daha verildi

Muğla'da baba oğul kavgası ölümle sonuçlandı

Aydın-İzmir Otoyolu trafiğe kapatıldı

Manisa'daki yangın Uşak'a doğru ilerliyor

Şehit ateşi Manisa'ya düştü

Şehit Üsteğmen'den yürek dağlayan veda: "Beklemesinler"