Muğla’nın Menteşe ilçesinde etkili olan sağanak sonrası yağan fındık büyüklüğündeki dolu sokakları beyaza bürüdü. Sokaklardan yağmur suyu yerine dolu akarken mazgallar tıkandı. Vatandaşlar tıkanan mazgalları kürekle açmaya çalıştı.
Meteoroloji tarafından yağış uyarısı yapılan Muğla’da dolu yağışı sürpriz oldu. Gök gürültülü sağanak yağmur ile birlikte aniden başlayan dolu yağışı sokaklarda vatandaşları zor anlar yaşattı.
Dolu yağışı sonrası yağan yağmur suları ile birlikte caddelerden akan yağmur suyu caddeleri beyaz tabakaya bürüdü. Dolu yağışı sonrası mazgallar tıkanırken, vatandaşlar iş yerlerine su girmemesi için dolu ile tıkanan mazgalları kürekle açmaya çalıştı. Tıkanan mazgalı açmaya çalışan bir vatandaş, “Ben bu yaşıma geldim, böyle dolu yağışı görmedim. Mazgalları tıkadı” dedi. (İHA)
Vatandaşlar sokakta kar değil, dolu küredi
Sokaklardan yağmur suyu yerine dolu akarken mazgallar tıkandı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de kız öğrenciler saç saça kavga etti

Yaz geldi derken, İzmir Ödemiş beyaza büründü

Bayındır 26. Uluslararası Çiçek Festivali başlıyor

İzmir'de satırlı maganda yakalandı

Manisa'da lise öğrencisinden acı haber

Manisa'da tırla otomobil kafa kafaya çarpıştı

Aydın'da sevilen akademisyen hayatını kaybetti

Urla Enginar Festivali başladı

Burhaniye’ de kayısı bereketi yaşanıyor

Kütahya’da depremler devam ediyor