Türkiye genelinde 2025-2026 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte İzmir’de de öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Kent genelinde eğitim gören 721 bin 862 öğrenci için yarıyıl tatili başladı. Bayraklı Şehit Polis Fethi Sekin İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne törenine katılan İzmir Valisi Süleyman Elban, İzmir Vali Yardımcısı Erkan Karahan, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Eraslan ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Baran Can, Kenan Özdemir, Selviye Bulucu ve Fadime Pelin Aldemir, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Tören kapsamında sınıfları ziyaret eden Vali Süleyman Elban ve İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, tatil heyecanı yaşayan öğrencilerle bir süre sohbet etti. Vali Elban ve beraberindeki heyet, öğrencilere karneleri ile birlikte yarıyıl tatili hediyelerini takdim etti.
Karne dağıtımının ardından protokol üyeleri, öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.(İHA)
Yarıyıl tatili başladı, İzmir’de 721 bin 862 öğrenci karne sevinci yaşadı
İzmir’de 2025-2026 eğitim öğretim yılının ilk döneminin tamamlanmasıyla birlikte 721 bin 862 öğrenci karne alarak yarıyıl tatiline girdi.
Yorumlar
Trend Haberler
Urla'da korkunç olay: Anne ve oğlu evde ölü bulundu
İzmir Otogarı’nda yol haritası belli oldu
İzmir'de feci kaza: Tıra çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
Börülce üreticisinin yüzü gülüyor
Urla’da 2600 yıllık bağbozumu coşkusu
Çiğli'de acı olay: Anneanne ve torunu yangında öldüler
Komşuluk Haritamız Nerede Değişti?
Manisa'da serinlemek için suya giren genç hayatını kaybetti
Söke'de trenin altında kalan kadın hayatını kaybetti
2 gündür kayıp olarak aranan adam aracında ölü bulundu





