Bodrum'da 3-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye Yelken Federasyonu Yelken Ligi 1. Ayak 420 Sınıfı yarışlarında Göztepeli sporcular Firdevs Yeğin ve Kuzey Kumlalı, Türkiye şampiyonu oldu.
Türkiye Yelken Federasyonu Yelken Ligi 1.Ayak 420 Sınıfı yarışları 3-8 Ekim 2023 tarihleri arasında Bodrum'da gerçekleşti. Göztepeli sporcular olan Firdevs Yeğin ve Kuzey Kumlalı, Türkiye şampiyonu oldu ve Aralık 2023'te Brezilya'da yapılacak World Sailing Dünya Gençler Şampiyonası ve Ocak 2024'te yine Brezilya'da yapılacak 420 Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. Sarı-kırmızılı kulüp de resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı. (İHA)
Yelkende şampiyon Göztepe
Türkiye Yelken Federasyonu Yelken Ligi 1. Ayak 420 Sınıfı yarışlarında Göztepeli sporcular Firdevs Yeğin ve Kuzey Kumlalı, Türkiye şampiyonu oldu.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de hafta sonu mandalina şenliği var

Türkiye’nin ilk sünger otoparkı İzmir’de yapıldı

Manisa Ovası açık soğuk hava deposu gibi

Yangına uykuda yakalanan çiftçi feci şekilde öldü

İzmir’de yüzü maskeli kadın iş yerine böyle ateş etti

Manisa'da o bölgeye gün boyu ücretsiz ulaşım başladı

Manisa'da tamir ettiği sundurmanın altında hayatını kaybetti

İzmir'in korkulu rüyası 'hayalet nişancı' yakalandı

Manisa'da traktör kazasında çiftçi hayatını kaybetti

Sabuncubeli Tünellerini kullananlar için önemli uyarı