Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl olduğu gibi bu yıl da Atatürk Kent Meydanı’nda suni kar gösterisi gerçekleştirdi.
Yeni yıla saatler kala Aydın Büyükşehir Belediyesi, mesai bitiminde Aydınlılara kar sürprizi yaptı. Atatürk Kent Meydanı’na yağdırılan yapay kar ile vatandaş eğlenceli dakikalar yaşadı. Kar köpüklerinin altında hatıra fotoğrafı çekilen vatandaşlar, renkli görüntüler ortaya çıkardı. Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe en çok çocuklar sevindi. Aydın’da uzun yıllardır kar yağışı yaşanmazken Aydınlılar yapay kar makinalarıyla gerçekleştirilen etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiği etkinlik gece boyunca sürecek. Diğer taraftan Atatürk Kent Meydanı’ndaki havuzda da lazer ve ışık gösterisi düzenleniyor. (İHA)
Yeni yıla saatler kala Aydın’a kar yağdı
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl olduğu gibi bu yıl da Atatürk Kent Meydanı’nda suni kar gösterisi gerçekleştirdi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de kız öğrenciler saç saça kavga etti

Bayındır 26. Uluslararası Çiçek Festivali başlıyor

İzmir'de satırlı maganda yakalandı

Manisa'da kayıp yaşlı adam ölü bulundu

Bayındır'da hafta sonu Çiçek Festivali var

Manisa'da tırla otomobil kafa kafaya çarpıştı

Urla Enginar Festivali başladı

Burhaniye’ de kayısı bereketi yaşanıyor

Kütahya’da depremler devam ediyor

Ege Denizi’nde 4.4 şiddetinde deprem