31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, engel tanımayarak ve bahane üretmeden sandığa giden 101 yaşındaki Zekiye Sertoğlu, İzmir Karaburun’da oyunu kullandı.
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, tüm yurtta olduğu gibi İzmir’de de oy kullanma işlemleri sürüyor. 101 yaşındaki Zekiye Sertoğlu, bir kadın belediye başkanı tarafından yönetilen İzmir Karaburun’da, İskele Mahallesi’ndeki evinden Gazi Mustafa Kemal Atatürk baskılı fularıyla ve tekerlekli sandalyesi ile çıkarılarak oyunu kullanmak üzere kayıtlı bulunduğu sandığa götürüldü. 101 yaşındaki Zekiye teyze, Karaburun İlkokulu’nda 1007 No’lu sandıkta oyunu kullanırken, sandık kurulundaki tüm siyasi partilerin mensuplarının alkışları arasında oy zarfını sandığa attı. (İHA)
101 yaşındaki Zekiye Teyze Atatürk baskılı fularıyla sandığa gitti
Yerel seçimler için engel tanımayarak ve bahane üretmeden sandığa giden 101 yaşındaki Zekiye Sertoğlu, İzmir Karaburun’da oyunu kullandı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de yaşlı adam karısının ve kendisinin hayatına son verdi

Manisa'da muhtar kazada hayatını kaybetti

Motokurye genç, feci kazada hayatını kaybetti

İZBAN'ın iki istasyonu arasında 3 gün sefer yapılamayacak

İzmir'de kamyonet iki motosikletliye çarptı

Foça yangınında alevler evlerin bahçelerine kadar yaklaştı

İzmir Büyükşehir sendikacı yakını işçilerle yollarını ayırıyor

Manisa'da inşaat işçisi 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Evinde ölü bulunan doktorun kalp krizinden vefat ettiği belirlendi

Yangında alevlerin arasında kalan bebek hayata tutunamadı