Denizli'nin Buldan ilçesinde iki arkadaş arasında başlayan şakalaşma kavgaya dönüştü.
17 yaşındaki genç, elinde bulunan bıçak ile 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan genç yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olay, Buldan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir lokantada çalışan Mehmet Aksoy (17) ile Bahri Ç. (16) kendi aralarında şakalaşırken bir anda sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Bahri Ç. elinde bulunan bıçak ile saldırarak Mehmet Aksoy'u göğsünün alt kısmından yaraladı. Durumu fark eden lokanta çalışanları kavgayı ayırdı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Mehmet Aksoy'u ilk müdahalelerin ardından ambulansla Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine sevk etti. İlk tedavisi yapılan Mehmet Aksoy, ameliyat için Pamukkale Üniversite Hastanesine sevk edildi.
Ameliyata alınan Mehmet Aksoy, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Mehmet Aksoy'un cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı.
Bahri Ç.'nin ise gözaltına alındığı öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA9
17 yaşındaki genç 16 yaşındaki arkadaşını bıçaklayarak öldürdü
Hastaneye kaldırılan genç yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de sürücü yanarak hayatını kaybetti

İzmir'de yeni sahil yürüyüş yolu açıldı

Manisa'da üzüm bağına uçan tırın şoförü hayatını kaybetti

İzmir'de kamyon şoförü başka bir kamyonun altında kaldı

Denizde boğulan genç hayatını kaybetti

Dikili'de kayıp yaşlı adamdan 5 gündür haber yok

17 yaşındaki genç 16 yaşındaki arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

İzmir'de ekmeğe zam: 200 gram ekmek 15 TL oldu

Tamir için çıktığı çatıdan düşerek öldü

Çeşme açıklarında yarım tonluk orkinoslar kıyıya vurdu