Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında Bodrumspor’a deplasmanda 2-0 yenilen Altay’da kötü gidişat devam ediyor. Üst üste alınan başarısız sonuçlardan sonra geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Sinan Kaloğlu ile yollarını ayıran siyah-beyazlı camia, takımın başına kulüpte görev yapan Sportif Direktör Tuna Üzümcü’yü getirdi. İlk karşılaşmasına zorlu Bodrumspor deplasmanında çıkan Üzümcü de takıma çare olamadı ve Altay'ın galibiyet hasreti 7 maça çıktı. Böylece İzmir temsilcisi, son galibiyeti olan Boluspor karşılaşmasından bu yana ligde 86 gündür maç kazanamıyor.
Öte yandan Yeni Malatyaspor'un ligden çekilmesinin ardından 25. haftayı maç yapmadan tamamlayacak olan siyah-beyazlılar, arka arkaya zorlu Eyüpspor ve Çaykur Rizespor deplasmanlarına çıkacak.
Altay, 86 gündür galibiyete hasret
Spor Toto 1. Lig’de son galibiyetini Aralık 2022’de 5-1’lik skorla Boluspor karşısında alan Altay, 86 gündür maç kazanamıyor.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de demir bariyere çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
27 Mayıs Üzerine Bir Değerlendirme
Manisa'da lastik tamircisi kazada hayatını kaybetti
Manisa'da toplu taşıma 5 gün boyunca ücretsiz olacak
El Ele, Gönül Gönüle Bir Bayram Coşkusu
Tatilciler Muğla'ya akın etti: Araç kuyruğu 22 kilometreye ulaştı
Kütahya Domaniç'te gece yarısı peş peşe iki deprem meydana geldi
İzmir kurban pazarlarında sosyal medya rüzgarı
Dangalak domatesin hasadı başladı
Semt pazarındaki ‘göz hakkı' sepetleri yürekleri ısıttı





