Altay, Adanaspor’u deplasmanda mağlup ederek Yusuf Şimşek yönetimindeki ilk galibiyetini elde etti. Bu sonuçla birlikte siyah-beyazlı ekip, Trendyol 1. Lig’de 13 maçtır kazanamama serisini de sona erdirdi.
Trendyol 1. Lig’de sezona istediği gibi başlangıç yapamayan ve transfer yasağının yanı sıra Ulusal Kulüp Lisansı alamadığı için 3 puanı silinen Altay, 13 maç aradan sonra ligdeki ilk galibiyetini elde etti. Yeni Adana Stadyumu'nun bakıma alınması sebebiyle Ümraniye Şehir Stadyumu'nda oynanan Adanaspor mücadelesini Paixao'nun penaltıdan kaydettiği tek golle kazanan Altay, silinen 3 puanını telafi ederek tekrar 5 puana yükseldi. Böylece İzmir ekibi, düşme hattının hemen üstünde yer alan ve 14 puana sahip olan Şanlıurfaspor’la arasındaki puan farkını da 9’a indirmiş oldu. Altay, hafta sonu evinde oynayacağı Keçiörengücü müsabakasını hatasız geçip devre arasına hem moralli hem de 3 puanla girmek istiyor.
Öte yandan siyah-beyazlı ekipteki ikinci maçına çıkan teknik direktör Yusuf Şimşek, Adanaspor maçıyla birlikte ilk galibiyetini elde etti. (İHA)
Altay, Yusuf Şimşek yönetiminde ilk galibiyetini aldı
Bu sonuçla birlikte siyah-beyazlı ekip, Trendyol 1. Lig’de 13 maçtır kazanamama serisini de sona erdirdi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de yol kenarında bekleyen motosiklet sürücüsü canından oldu
2026'da Mülkiyet ve Orman Sınırları
Manisa’da kahvehanede şüpheli ölüm: 2 gözaltı
Turgutlu'da okul önünde silahlı saldırı: 2'si ağır 11 öğrenci yaralandı
Bu kafede emeklilere çay 5 TL
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Özfatura, yoğun bakımda tedavi görüyor
İzmir'de 100 liraya palamut ziyafeti
BASİFED ve İŞKUR'dan iş birliği protokolü
Manisa'da 3 litre atık yağ getirene 1 litre sıvı yağ hediye
Başkan Özfatura'ya son veda





