TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yeni sezona 24 Erzincanspor beraberliği ve Sincan Belediyesi Ankaraspor galibiyetiyle başlayan Altay, daha sonra oynadığı maçlarda 3 puana hasret kaldı. Kastamonuspor, Beykoz Anadolu ve Batman Petrolspor’a kaybeden İzmir ekibi, bu süreçte sadece Fethiyespor’la berabere kaldı. Puan tablosunda da gerileyerek düşme hattının bir basamak üstü olan 15. sıraya kadar düşen siyah-beyazlılar, şu ana kadar kötü gidişata bir çözüm bulamadı.
Son olarak da Türkiye Kupası’nda Karaman FK’ya 1-0 kaybederek kupaya veda eden Altay, böylece oynadığı son 5 resmi maçta galibiyet yüzü göremedi. 13 Ekim Pazar günü de ligin iddialı ekibi İskenderunspor’la karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, rakibini deplasmanda mağlup ederek, 4 maç sonra ligde kazanmak istiyor.
Öte yandan Altay’da Başkan Süleyman Özkaral'ın, siyah-beyazlı kulübe yatırımcı adayı olabilecek şirketlerle temas halinde olduğu öğrenildi. (İHA)
Altay’da düşüş devam ediyor
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynadığı son 4 maçta galibiyetle alamayan Altay, Türkiye Kupası’ndan da elenerek düşüşünü sürdürdü.
Yorumlar
Trend Haberler
İZSİAD'da kadınların başarı hikayeleri ve toplumsal temsil konuşuldu
İzmir'in konutta en gözde ilçesi belli oldu
Manisa'da bıçaklı kavga cinayetle bitti
İzmir'de toplu ulaşıma zam geldi
İzmir'in tanzim satış mağazaları 21 şubeye ulaştı
Çanakkale Savaşlarının tarihimizdeki yeri
Refüje çarpıp karşı şeride geçen otomobil başka araca çarptı: 1 ölü
Manisa’da sepetli motosiklet üzüm bağına uçtu: 1 ölü
Muğla'da trafik kazası: 1 ölü
İzmir'de taksilerin indi bindi ücreti 180 lira oldu





