Spor Toto 1. Lig’de Altay ile Erzurumspor FK arasında oynanan karşılaşmanın 90+5’inci dakikasında Altaylı Tolga Ünlü, rakip ceza sahasında topla buluştu fakat rakibinin sakatlık yaşadığını görünce pozisyona devam etmedi.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay, 29. hafta mücadelesinde Erzurumspor FK ile karşı karşıya geldi. Gol düellosunun yaşandığı müsabakayı Altay, 4-2’lik skorla kazanmayı başardı. İzmir temsilcisinin gollerini Naderi (1), Paixao (2) ve Mustafa Akbaş kendi kalesine atarken, ev sahibinin gollerini ise Rosheuvel ve Eren kaydetti.
Karşılaşmanın uzatma bölümüne siyah-beyazlılar 4-2’lik skorla üstün girerken Tolga Ünlü’den alkışlanacak hareket geldi. Dakikalar 90+5’i gösterdiği sıralarda Tolga, topla rakip cezasının içinde buluştu ve o sırada rakibinin sakatlık sorunu yaşadığını görünce pozisyona devam etmedi ve topu bıraktı. 33 yaşındaki oyuncunun bu hareketi rakip oyuncular ve taraftarlar tarafından alkış ve tebrikle karşılık buldu. Öte yandan Altay’da bu pozisyonu sosyal medya hesabından paylaştı.
Altaylı Tolga Ünlü’den fair-play örneği
Altaylı Tolga Ünlü, rakip ceza sahasında topla buluştu fakat rakibinin sakatlık yaşadığını görünce pozisyona devam etmedi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de korkutan deprem! (03.11.2025)
İzmir'de feci trafik kazası kamerada: 2 ölü, 4 yaralı
İzmir'de araca silahlı saldırı
Manisalı çiftçi traktör kazasında hayatını kaybetti
İzmir’de mandalı protesto: Okul sahibinden dikkat çeken tepki
İzmir'de traktör devrildi, sürücüsü hayatını kaybetti
İZMAR'ın iki yeni şubesi Buca'da hizmete açıldı
Yıllardır bekleyen Basmane Çukuru konser salonu oluyor
Sevilen doktordan acı haber
Eski başkan araç kullanırken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti





