Altınordu, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta bu sezonki ilk galibiyetini 10. haftada Kırklarelispor'u 4-0 mağlup ederek aldı. İzmir temsilcisi, böylece düşme hattından da kurtulmuş oldu.
TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu, galibiyet hasretini haftalar sonra giderdi. Kırmızı-lacivertliler, ilk 8 maçında Nazilli, Beyoğlu, Ankara Demir ve Kırşehir’e kaybederken, Bursaspor, Bucaspor 1928, Adıyaman FK ve Serik Belediye ile de berabere kaldı. Bu süreçte 3 puanla tanışamayan İzmir temsilcisi, galibiyet hasretini 10. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldiği Kırklarelispor'u evinde 4-0 mağlup ederek giderdi. Bu galibiyetle birlikte puanını 7’ye çıkaran Altınordu, puan tablosunda 14. sıraya yükseldi ve düşme hattından az da olsa uzaklaşmış oldu.
Altınordu, 189 gün sonra galip geldi
Son galibiyetini geçtiğimiz sezon 1. Lig’deki hükmen 3-0 kazanılan Adanaspor karşısında alan Altınordu, Kırklerelispor’u 4-0 yenerek 189 gün sonra ligde galibiyet sevinci yaşadı. Hükmen kazanılan Adanaspor maçından Kırklerelispor karşılaşmasına kadar lig müsabakalarında 13 maça çıkan İzmir temsilcisi, bu süreçte de 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Böylece Altınordu, Kırklerelispor mücadelesiyle kötü gidişata 'dur' demiş oldu. (İHA)
Altınordu, 3 puan hasretini giderdi
Altınordu, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta bu sezonki ilk galibiyetini 10. haftada Kırklarelispor'u 4-0 mağlup ederek aldı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de zincirleme trafik kazası: 5 ölü, 2 yaralı

1924 Anayasasında Vatandaşlık Kavramı

Zeyrek’in sağlık durumuyla ilgili son açıklama

Motokurye genç, feci kazada hayatını kaybetti

Ferdi Zeyrek'in ağır yaralandığı kazanın bilirkişi raporundaki detaylar ortaya çıktı

Başkan Zeyrek'in yaralandığı kazada şok detay

İZMAR dördüncü şubesini açtı

Çeşme'de 17 yaşındaki gencin burnu ısırılarak koparıldı

Manisa'da muhtar kazada hayatını kaybetti

Manisa'da Başkan Zeyrek hastaneye kaldırıldı