Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, 16 Mayıs Salı günü oynayacağı kritik Erzurumspor FK maçı öncesinde gerçekleştirilen antrenmanlarda oyuncuların çok mutlu olduğu gözlemlendi.
Altınordu Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında düşme hattındaki birebir rakibi olan Erzurumspor FK ile kritik bir maça çıkacak. Zorlu müsabaka 16 Mayıs Salı günü saat 17.00’de Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma öncesinde gerçekleştirilen antrenmanlarda ve tesislerde oyuncuların moralinin yüksek olduğu ve birbirleriyle şakalaştığı gözlemlendi. Dün gerçekleşen antrenmana Altınordulu taraftarlar tesislere gelerek Erzurumspor FK maçı öncesinde oyunculara baklava ikramında bulundu. Taraftarlar galibiyet istediklerini ve ligde kalmak istediklerini belirttiler. Öte yandan kırmızı-lacivertliler, ligde 34 puanla 15. sırada bulunuyor.(İHA)
Altınordu, moral depoluyor
Altınordu, 16 Mayıs Salı günü oynayacağı kritik Erzurumspor FK maçı öncesinde gerçekleştirilen antrenmanlarda oyuncuların çok mutlu olduğu gözlemlendi.
Yorumlar
Trend Haberler

Elektrik akımına kapılan genç işçi hayatını kaybetti

Haziran ayında İzmir’de 5 bin 987 konut satıldı

Aliağa'daki yangın Çanakkale-İzmir yoluna ulaştı, sürücüler zor anlar yaşadı

İZMAR 7'nci şubesini açtı

Çeşme'de şezlong kavgası baltalı cinayetle bitti

Manisa'da otomobil ağaca çarptı: 1 ölü 4 yaralı

Manisa'da otomobil zeytin bahçesine uçtu

Cepheleşme Siyaseti

Uşak'ta kayıp olan 75 yaşındaki adam ölü bulundu

İzmirli Özde Ger, LGS’de Türkiye birincisi oldu