TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu, ligde oynadığı son 5 maçta sadece 1 gol kaydetti. Kırmızı-lacivertli ekip, bu süreçte ise kalesinde toplam 5 gol gördü.
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 13 puanla düşme hattında yer alan Altınordu, son haftalarda skor üretimi konusunda da sorunlar yaşamaya başladı. Son 5 lig maçında Erokspor, Afyonspor, Diyarbekirspor ve Yeni Mersin İdman Yurdu’na karşı skor üretemeyen İzmir temsilcisi, bu süreçte sadece Vanspor FK’ya karşı 1 gol üretmeyi başardı. Böylece kırmızı-lacivertliler, toplam 16 golle bu sezon ligdeki 19 takım arasında en az gol atan takımlar arasında yer alıyor.
Emre Oymak, geri dönüyor
Altınordu'da Altar Han ve Furkan Yöntem'in yaşadıkları sakatlık nedeniyle sezonu kapatması moralleri bozarken, 3 haftadır sakatlığı sebebiyle kadroda yer almayan Emre Oymak'ın iyileşmesi Teknik Direktör Atilla Küçüktaka ve ekibini sevindiren bir gelişme oldu. Diyarbekirspor, Vanspor FK ve Yeni Mersin İdmanyurdu müsabakalarında forma giyemeyen 22 yaşındaki oyuncunun oynamaya hazır hale geldiği öğrenildi. Emre Oymak’ın şans verilmesi halinde ise hafta içi oynanacak Karacabey Belediyespor maçında forma giymesi bekleniyor.
Öte yandan genç oyuncu bu sezon 11 maçta forma giyerken sadece 1 gol kaydetme başarısı gösterdi. (İHA=
Altınordu son 5 maçta 1 gol attı
TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu, ligde oynadığı son 5 maçta sadece 1 gol kaydetti. Kırmızı-lacivertli ekip, bu süreçte ise kalesinde toplam 5 gol gördü.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

İzmir’deki yangında 85 yazlık ev küle döndü

İzmir'de arazi kavgasında üç kardeş cinayete kurban gitti

İzmir'de direğe çarpan sürücü yaşamını yitirdi

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir'in gözde yazlık merkezi hayalet kasabaya döndü

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Manisa'da feci kaza: Baba ve 3 çocuğu hayatını kaybetti

Buca'daki orman yangını yerleşim yerine ulaştı, vatandaşlar alevlere hortumlarla direndi

İzmir Menderes'te orman yangını