Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden havalanan ambulans helikopterin hastane binasına çarparak düşmesi, bir ticari taksinin araç kamerasına yansıdı.
Sabah saatlerinde Muğla’dan Antalya’ya gitmek için havalanan ambulans helikopter, havalandıktan bir süre sonra yoğun sis dolayısıyla hastane binasına çarparak kaza kırıma uğradı. Kaza ihbarının ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. Ekipler kaza yerinde çalışmalarını sürdürürken, helikopterde bulunan 2 pilot, bir doktor ve bir personel hayatını kaybetti.
Helikopterin düşme anı araç kamerasına yansıdı
Muğla’daki helikopterin hastane binasına çarptıktan sonra yere düşme anı ise hastane içinde ilerleyen bir ticari taksinin kamerasına yansıdı. Görüntülerde taksinin hastane içinde ilerlemesi ve helikopterin yere düşme anı yer alıyor. (İHA) 
Ambulans helikopterin düşme anı taksi kamerasına yansıdı
Muğla'da havalanan ambulans helikopterin hastane binasına çarparak düşmesi, bir ticari taksinin araç kamerasına yansıdı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu
İzmir'de evlerinde ölü bulunan anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı
İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun
Eski İHD İzmir Başkanı dağlık alanda ölü bulundu
İzmir'de genç müteahhidin sır ölümü
İZSİAD Danışma Kurulu adaylık için Yüksel isminde uzlaştı
Fırından alınan ekmeğin içinden vida çıktı
Kayıp olarak aranan yaşlı adam dere yatağında ölü bulundu
Anatürk
İZDENİZ'den Nergis Festivali'ne özel seferler





