Aydın’ın Buharkent ilçesine 2024 yılının ilk karı yağarken, kısa sürede beyaz örtü ile kaplanan Ericek Mahallesi'nde muazzam görüntüler ortaya çıktı.
Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, kırsal Ericek Mahallesi’nde etkili oldu. Yaklaşık bin 200 rakımlı bölge, kısa sürede beyaz bir örtüyle kaplanarak görsel bir şölen sundu. Ağaçlar, çatıların ve tarlaların üzerine düşen kar taneleri, bölgeyi adeta bir kış masalına dönüştürdü. Kısa sürede her tarafı beyaza bürüyen mahallede, vatandaşlar doğanın sunduğu bu nadir manzarayı izlerken, çocuklar ise kar topu oynayarak keyifli anlar geçirdi. Bu yılın ilk karı, Buharkent’in sakinlerine unutulmaz bir kış deneyimi yaşattı. (İHA)
Aydın’a yılın ilk karı yağdı
Aydın’da 2024 yılının ilk karı yağarken, kısa sürede beyaz örtü ile kaplanan Ericek Mahallesi'nde muazzam görüntüler ortaya çıktı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de yaşlı adam karısının ve kendisinin hayatına son verdi

Manisa'da muhtar kazada hayatını kaybetti

Motokurye genç, feci kazada hayatını kaybetti

İZBAN'ın iki istasyonu arasında 3 gün sefer yapılamayacak

İzmir'de kamyonet iki motosikletliye çarptı

İzmir Büyükşehir sendikacı yakını işçilerle yollarını ayırıyor

Foça yangınında alevler evlerin bahçelerine kadar yaklaştı

Ortadoğu nereye gidiyor?

Manisa'da inşaat işçisi 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Evinde ölü bulunan doktorun kalp krizinden vefat ettiği belirlendi