Aydın'ın İncirliova ilçesinde serinlemek amacıyla Büyük Menderes nehrine giren nehirde kayboldukları iddia edilen 2 çocuğa ulaşılamaması üzerine bölgede geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.
Olay, İncirliova ilçesi sınırları içerisindeki Büyük Menderes Nehri kenarında meydana geldi. İddiaya göre, piknik yapmak için bölgeye giden çocuklardan bazıları serinlemek amacıyla suya girdi. Bu sırada akıntıya kapıldıkları öne sürülen çocuklardan biri kendi imkanlarıyla sudan çıkmayı başarırken, 11 yaşındaki Şahin Ö. ile 15 yaşındaki Eda K. akıntıya kapıldı. İhbar üzerine olay yerine AFAD, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, 112 Acil Sağlık, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kayıp iki çocuğun bulunması için sulama kanalında ve çevresinde arama çalışması başlattı.
Öte yandan çocukların yakınları da kanal boyunca kendi imkanları ile arama çalışmalarına katıldı. Nehirde kaybolduğu düşünülen iki çocuğun bulunmasına yönelik çalışmalar sürüyor. (İHA)



Aydın'da serinlemek için suya giren 2 çocuktan haber alınamıyor
Serinlemek amacıyla Büyük Menderes nehrine giren nehirde kayboldukları iddia edilen 2 çocuk aranıyor.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de belediyeden kira ve alışveriş desteğine zam
İzmir'de tartıştığı oğlunu pompalı tüfekle öldürdü
İzmir'de 770 Numaralı hat deniz düzenlemesi
Cumhuriyetin Osmanlı’ya Bakışı
Manisa'da kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 ölü
Manisa'da alevler yumurta üretim tesisini küle çevirdi
Doğanın Dengesi ve Can Dostlarımız
YENİ Parti İzmir İl Yönetimi açıklandı
İzmir'de "Bardacık İnciri"mevsimi başladı
Manisa'da tarlada "açık hava fotoğraf stüdyosu"




