Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Bodrum Mersin Anamur arasında denizlerde fırtına uyarısında bulundu.
Yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre Bodrum-Anamur arasında rüzgarın; yarın (22.03.2024 Cuma) öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-74 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Başta balıkçılar ve denizcilerimiz olmak üzere meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi. (İHA)
Balıkçılara fırtına uyarısı
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Bodrum Mersin Anamur arasında denizlerde fırtına uyarısında bulundu.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de iş yeri yangını: Patlama sesleri paniğe neden oldu
İzmir’in Kurtuluşunun Anlamı
İzmir Demek; Kurtuluş, Demokrasi ve Kardeşlik Demektir
İZSİAD'da Gündem Yeşil Dönüşüm, Karbon Ticareti ve Yeni Regülasyonlar
Çeşme’de denizi köpük kutular bastı
125 yıldır İzmir'in zamanına tanıklık ediyor
Muğla'da 11. Uluslararası Zurna Festivali başladı
Kütahya'da ilginç kaza: Otomobil marketin merdivenlerinde asılı kaldı
İzmir'de kitap günleri 19 Eylül'de başlıyor
Keçilerin 'Mavi yolculuğu' 100 yıldır sürüyor





