Motosiklet kazasında hayatını kaybeden 25 yaşındaki Belediye işçisi Sabri Taş, Balıkesir’in Karesi İlçesine bağlı Kabakdere Mahallesinde toprağa verildi.
Olay, geçtiğimiz gün Ören Mahallesi Altınyol Caddesinde motosikleti ile giden Burhaniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarından Sabri Taş, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Burhaniye Devlet Hastanesi Morguna konan Taş’ın cenazesi bu gün doğum yeri olan Kabakdere Mahallesine götürüldü.
Genç işçinin cenazesi öğlen namazı sonrası gözyaşları arasında Kabakdere mezarlığında toprağa verildi. Balıkesir’in Karesi İlçesine bağlı Kabakdere Köyündeki cenaze törenine, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Başkan Yardımcıları Murat Yazgan ve Tamer Midilli, daire müdürleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile mahalle halkı katıldı.
Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Genç yaşta kaybettiğimiz çalışma arkadaşımıza Allahtan rahmet; acılı ailesine, Kabakdere Köyüne, belediyemize başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun” dedi. (İHA)
Balıkesir'de kaza: 1 ölü
Motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç toprağa verildi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir’de doktor evinde ölü bulundu

İzmirliler, İZMAR Marketleri çok sevdi

İzmir'de köpeklerden kaçan kadın kazada hayatını kaybetti

İZBAN'da 90 dakika ile Halk Taşıt uygulaması kalktı

Manisa’da 16 yaşındaki kız çocuğu evde bıçaklanmış halde bulundu

İzmir'de toplu ulaşıma 5 TL zam geldi 30 TL oldu

Otomobilin çarptığı 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Manisa'da kavun hasadı gerçekleşti

Buca Metrosu'nda Üçyol ile Şirinyer buluştu

İzmir'de planlı su kesintileri üç günde bire düşürüldü