Uşak’ta alacak-verecek nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi yaralanırken, kafasına baltayla vurulan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre; O.A., alacak parası olması nedeniyle Fevzi Çakmak Mahallesi 3.Atlı Sokak’ta ikamet eden Y.O.’nun evine gitti. Burada konuşma sonrasında henüz bilinmeyen bir sebepten kavga çıktı. Çıkan kavgada O.A. kafasına balta darbesi alırken Y.O. ise bıçaklandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan O.A., Y.O. ve kavgada darbe alan karısı F.O. sağlık ekiplerince çevre hastanelere kaldırıldı.
Yaralı Y.O. ve F.O.’nun hayati tehlikesi bulunmazken O.A.’nın ise hayat tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olaya ilişkin ekiplerce soruşturma başlatıldı. (İHA)
Baltalı alacak verecek kavgasında kan aktı
Yaşanan olay sonrası ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti
Şarampole düşen traktörünün altında hayatını kaybetti
Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu
Çeşme ve Urla’da metrekare fiyatları 200 Bin TL’yi aşarak rekor kırdı
Manisa'da attan düşen kadından acı haber
4 yaşındaki kayıp çocuk sulama havuzunda ölü bulundu
CHP’nin Kapatılması ve Yeniden Açılmasının Hikayesi
CHP içi çatışmalar daha önce mahkemelik oldu mu?
CHP Mallarına El Konulması Meselesi
İZSİAD Üyeleri EÇEV'in bağış şampiyonu oldu





