İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın Karşıyaka Belediye Başkanlığı görevinden bu yana korumalığını yapan Haydar İnanır, dün gece silahla intihar etti.
Eşinin de evde olduğu anda başına dayadığı silahla hayatına son veren Haydar İnanır'ın intiharı ile ilgili soruşturma başlatıldı.
İzmir Büyükşehir'den açıklama
İzmir Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çalışma arkadaşımız Haydar İnanır'ı çok genç yaşında, beklenmedik bir şekilde kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenazesi bugün ikindi vakti Örnekköy Cemevi'nden kaldırılacaktır. İzmir Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak sevgili arkadaşımız Haydar'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine, dostlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi.(İHA)
Başkan Tugay'ın koruması Haydar İnanır hayatına son verdi
Cemil Tugay'ın Karşıyaka Belediye Başkanlığı görevinden bu yana korumalığını yapan Haydar İnanır, dün gece silahla intihar etti.
Yorumlar
Trend Haberler
İZSİAD'da kadınların başarı hikayeleri ve toplumsal temsil konuşuldu
İzmir'in konutta en gözde ilçesi belli oldu
Manisa'da bıçaklı kavga cinayetle bitti
İzmir'de toplu ulaşıma zam geldi
İzmir'in tanzim satış mağazaları 21 şubeye ulaştı
Çanakkale Savaşlarının tarihimizdeki yeri
Refüje çarpıp karşı şeride geçen otomobil başka araca çarptı: 1 ölü
Manisa’da sepetli motosiklet üzüm bağına uçtu: 1 ölü
Muğla'da trafik kazası: 1 ölü
İzmir'de taksilerin indi bindi ücreti 180 lira oldu

