İzmir’in Bayındır ilçesinde bu yıl 5’incisi düzenlenen Turan Mahallesi Nergis ve Kuru Çiçek Festivali, yağışlı havaya rağmen yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Olumsuz hava şartları nedeniyle konser ve bazı etkinlikler iptal edilmesine rağmen, festival alanında kurulan üretici stantları çevre il ve ilçelerden gelen ziyaretçilerin akınına uğradı. Nergis ve kuru çiçek başta olmak üzere yöresel ürünlerin sergilendiği stantlar gün boyunca vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Yağışlı havaya rağmen festivale katılımın yüksek olması üreticilerin yüzünü güldürürken, ziyaretçiler de festival alanında keyifli vakit geçirdi. Hava şartları nedeniyle konser ve sahne etkinlikleri iptal edilse de festival, samimi atmosferi ve ziyaretçi ilgisiyle eğlenceli anlara sahne oldu. Festival, bölge üreticilerine ekonomik katkı sağlarken, Bayındır’ın nergis ve kuru çiçek üretimindeki önemini bir kez daha gözler önüne serdi. (İHA)
Bayındır Nergis Festivali ziyaretçi akınına uğradı
5’incisi düzenlenen Turan Mahallesi Nergis ve Kuru Çiçek Festivali, yağışlı havaya rağmen yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de iş yeri yangını: Patlama sesleri paniğe neden oldu
İzmir'de 'güvercin' kavgası: 3'ü çocuk, 13 yaralı
Kurtuluşun Dönüm Noktası: 30 Ağustos
Atatürk ve Psikoloji
İzmir Fuarı'nda bu yıl hangi sanatçılar sahne alacak?
İzmir'de üniversite öğrencilerine belediyeden burs
Muğla Menteşe'de 2 kişi aynı dairede ölü bulundu
Manisa'da Zafer Bayramı coşkusu Hadise'nin şarkılarıyla zirve yaptı
BASİFED'den turizmde gençlere istihdam garantili proje
125 yıldır İzmir'in zamanına tanıklık ediyor





