Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yollar dereye döndü, bazı yollar yağış nedeniyle trafiğe kapandı.
Bodrum’da bugün sağanak yağış etkili oldu. Özellikle ilçenin merkezi bölgelerinde kuvvetli şekilde yağan yağmur, günlük yaşamı olumsuz şekilde etkiledi. Yağış anında göle dönen Kıbrısmuğla, Şehitleri Caddesi araç trafiğine kapandı. Bodrum Belediyesi ekipleri, çöplerle tıkanan mazgallarda yağış boyunca çalışma yaptı. Yoldaki suyun azalmasıyla cadde yeniden trafiğe açıldı. İlçe merkezindeki bazı sokak ve caddeler de yağış esnasında dereye döndü, araçlar caddelerde güçlükle ilerledi. Belediye ekiplerince sorun olan bölgelerde çalışmalar yürütülüyor.
Öte yandan, vatandaşlar bu tür teknik problemlerin çözülmesini istedi. Her yağmurda aynı manzaralardan bıktıklarını açıkladı. (İHA)
Bodrum’da yollar göle döndü
Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yollar dereye döndü, bazı yollar yağış nedeniyle trafiğe kapandı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de yolu kesilerek bıçaklanan müzisyen hayatını kaybetti
Bayındır Çiçek Festivali için geri sayım başladı
Dijital İzmirim Kart'ta bakiyeniz hiç bitmeyecek
Yeniden Başlamak Mümkün!
Muğla'da önce karısını, sonra kendini vurdu
BASİFED ile TÜSİAD İzmir'de buluştu
İzmir'de ekmeğin fiyatı 17,50 lira oldu
Manisa’da kayıp dağcıdan haber alınamıyor
İzmir Meslek Fabrikası için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı
Manisa'da 'Şalvar Gecesi' etkinliği





