Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yollar dereye döndü, bazı yollar yağış nedeniyle trafiğe kapandı.
Bodrum’da bugün sağanak yağış etkili oldu. Özellikle ilçenin merkezi bölgelerinde kuvvetli şekilde yağan yağmur, günlük yaşamı olumsuz şekilde etkiledi. Yağış anında göle dönen Kıbrısmuğla, Şehitleri Caddesi araç trafiğine kapandı. Bodrum Belediyesi ekipleri, çöplerle tıkanan mazgallarda yağış boyunca çalışma yaptı. Yoldaki suyun azalmasıyla cadde yeniden trafiğe açıldı. İlçe merkezindeki bazı sokak ve caddeler de yağış esnasında dereye döndü, araçlar caddelerde güçlükle ilerledi. Belediye ekiplerince sorun olan bölgelerde çalışmalar yürütülüyor.
Öte yandan, vatandaşlar bu tür teknik problemlerin çözülmesini istedi. Her yağmurda aynı manzaralardan bıktıklarını açıkladı. (İHA)
Bodrum’da yollar göle döndü
Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yollar dereye döndü, bazı yollar yağış nedeniyle trafiğe kapandı.
Yorumlar
Trend Haberler

Artezyen kuyusuna düşen hurdacı hayatını kaybetti

İzmir'de konut satışlarında dikkat çeken artış

PKK’nın manifestosu üzerine

Ekopazar İzmir büyük ilgi görüyor

İZMAR'ın üçüncü şubesi açtı

Manisa'da traktör kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Manisa'da feci kaza: 1 ölü

Su seviyesi yüzde 15'e düştü, İzmir susuzluğa gidiyor

Traktörüyle üzüm bağlarına uçan çiftçi hayatını kaybetti

Ege Denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem