Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Çanakçı Mahallesinde yaşayan emekli öğretmen Necati Ağa, 35.5 kilogram gelen devasa karpuz yetiştirdi.
Sarıgöl'ün Çanakçı Mahallesinde yaşayan 65 yaşındaki emekli öğretmen Necati Ağa, bir kaç ay öncesi İnternet üzerinden sipariş verdiği Amerikan karpuzu tohumlarını üzüm bağının sıra başlarına ekti. 5 adet tohumla oluşturduğu bostanında sadece bir tane karpuzun yetiştiğini kaydeden Ağa, karpuzun 35,5 kilogram geldiğini ve komşularının ilgi odağı haline geldiğini dile getirdi. Merak edenlerin karpuzu görmek için evine geldiğini söyleyen Ağa, "Bir bostan oluşturdum ama içlerinden sadece bir tane ürün alabildim. O da bir oldu pir oldu. Kimileri Arap karpusu diyor kimileri de Amerikan karpuzu olduğunu söylüyor. Görüntüsü gayet güzel bir süre sonra keserek komşularımla birlikte tüketeceğiz" dedi. (İHA)

Bu dev karpuzu Manisalı çiftçi yetiştirdi
Manisa'da yaşayan emekli öğretmen Necati Ağa, 35.5 kilogram gelen devasa karpuz yetiştirdi. Merak edenlerin karpuzu göremeye geliyor.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de yol kenarında bekleyen motosiklet sürücüsü canından oldu
2026'da Mülkiyet ve Orman Sınırları
Manisa’da kahvehanede şüpheli ölüm: 2 gözaltı
Turgutlu'da okul önünde silahlı saldırı: 2'si ağır 11 öğrenci yaralandı
Bu kafede emeklilere çay 5 TL
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Özfatura, yoğun bakımda tedavi görüyor
İzmir'de 100 liraya palamut ziyafeti
BASİFED ve İŞKUR'dan iş birliği protokolü
Başkan Özfatura'ya son veda
Manisa'da 3 litre atık yağ getirene 1 litre sıvı yağ hediye





