Çeşme ve Alaçatı'daki otellerde bayram rezervasyonları yüzde 80'leri geçerken, bayramda doluluğun yüzde 100'e ulaşması ve 1 milyon tatilci bekleniyor.
Ünlü tatil merkezi Çeşme, Kurban Bayramı'nda yine binlerce tatilciyi ağırlayacak. Çeşme ve Alaçatı'daki otellerde bayram rezervasyonları yüzde 80'leri geçti. Bayramda doluluğun yüzde 100'e ulaşması beklenirken, 1 milyon kişinin kente gelmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının artmasıyla beraber; ince kumu, berrak denizi, mavi bayraklı çok sayıdaki halk plajlarıyla dikkat çeken Çeşme'de, turizmcilerde hazırlıkları tamamlandı. Beach clubları, dünyaca ünlü sörf ve kitesurf merkezlerinin akına uğraması beklenen kentte, ünlü sanatçılar da çeşitli mekanlarda sahne alacak. Her bütçeye uygun restoran, kafe ve eğlence yerlerinin bulunabildiği Çeşme ve Alaçatı'da, belediye tarafından düzenlenen ücretsiz gün batımı konserleriyle de tatilciler keyifli dakikalar yaşayacak. (İHA)
Çeşme'ye bayramda 1 milyon kişi bekleniyor
9 günlük bayram tatilinin başlamasının ardından, İzmir Çeşme, yine tatilcilerin tercih ettiği merkezlerin başında geliyor.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de komşusu olan karı kocayı vurdu kadının durumu ağır

Zeyrek’in sağlık durumuyla ilgili son açıklama

1924 Anayasasında Vatandaşlık Kavramı

5.8 şiddetindeki deprem otelin havuzunu böyle etkiledi

Muğla'da yaşanan deprem sonrası acı haber

Başkan Zeyrek'in yaralandığı kazada şok detay

Tugay; "Şoförlerin maaşının belediye başkanı maaşını geçtiği ilçeler var."

İzmir'deki grev ne ifade ediyor?

İzmir'de bayram kıyafetleri ücretsiz Giysi Market'ten!

Manisa'da Başkan Zeyrek hastaneye kaldırıldı