Menderes Caddesi'nde bulunan esnaflarla bir araya gelen Duman, onların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu. Buca'nın ekonomik ve sosyal yaşamına katkı sağlayacak projeleri de hayata geçirmeyi hedeflediğini anlatan Duman, esnafların destek ve katkılarıyla Buca'nın İzmir'in parlayan yıldızı haline geleceğini vurguladı.
Menderes Caddesi'nde gerçekleştirilen esnaf ziyaretinde, Görkem Duman'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi ve samimi bir ortamda sohbet etti. Duman "Burada doğdum burada büyüdüm. Buca'nın sorunlarını da çözüm yollarını da çok iyi biliyorum. Trafik düzenlemesinden tutun da Buca'nın ekonomik ve sosyal yaşamına katkı sağlayacak projelerimiz hazır. Sizlerin desteğiyle bunu başaracağız" dedi.
Buca'nın gelişimi ve refahı için halkın sesine kulak vereceklerini vurgulayan Duman, her zaman vatandaşın yanında olacaklarını ve onların taleplerini ön planda tutacaklarını ifade etti.
CHP’li Duman Buca’nın kalbinde esnafla buluştu
CHP Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, ilçenin kalbinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de yaşlı adam karısının ve kendisinin hayatına son verdi

Manisa'da muhtar kazada hayatını kaybetti

Motokurye genç, feci kazada hayatını kaybetti

İZBAN'ın iki istasyonu arasında 3 gün sefer yapılamayacak

İzmir'de kamyonet iki motosikletliye çarptı

İzmir Büyükşehir sendikacı yakını işçilerle yollarını ayırıyor

Foça yangınında alevler evlerin bahçelerine kadar yaklaştı

Manisa'da inşaat işçisi 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Evinde ölü bulunan doktorun kalp krizinden vefat ettiği belirlendi

Yangında alevlerin arasında kalan bebek hayata tutunamadı