Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, bir oyuncusunu daha satmaya hazırlanıyor. Daha önce Romulo'yu 25 milyon euro bonservis bedeliyle Bundesliga temsilcisi Leipzig’e gönderen sarı-kırmızılılar, şimdi de Anthony Dennis’in transferinden önemli bir gelir elde etmeyi hedefliyor.
Nijeryalı orta saha oyuncusuna Premier Lig’in yeni ekiplerinden Coventry City’nin talip olduğu öğrenilirken, taraflar arasındaki görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Göztepe’nin 22 yaşındaki futbolcu için 15 milyon euro bonservis bedeli beklentisi var. Görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.
Geçtiğimiz sezon Göztepe formasıyla 31 maça çıkan Dennis, 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. (İHA)
Coventry City, Anthony Dennis’e talip oldu
Göztepe’de sergilediği performansla dikkat çeken Anthony Dennis’e, İngiltere Premier Lig'in yeni takımlarından Coventry City talip oldu.
Yorumlar
Trend Haberler
Manisa'nın mahallelerinde "Şalvar Gecesi" coşkusu
İzmir’de ayı saldırısına uğrayan yaşlı adam hayatını kaybetti
Adnan Menderes Havalimanında hareketli anlar: 4 polis bıçaklandı
İzmir'de geri dönüşüm fabrikasında korkutan yangın
İzne gelen uzman çavuş kazada hayatını kaybetti
İzmir'de kaza yapan traktörün sürücüsü hayatını kaybetti
İzmir Yanıyor, Sabrımız Eriyor!
İzmir'de sulama kanalında yürek yakan ölüm
Manisa'da bu çekicin sesi 61 yıldır susmuyor
Türkiye ve NATO: Tarihsel Arka Plan




