Mersin’de dereden akıntıyla gelerek denize döküldüğü değerlendirilen çok miktarda portakal sahili kapladı. Rus turistler ve çocuklar gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.
Tatil sitelerinin bulunduğu Erdemli ilçesine bağlı Arpaçbaşis Mahallesi sahiline yüzlerce portakal vurdu. Yüksek rakımdaki portakal bahçelerinin olduğu bölgeden Arpaçbahşis Deresi'ne atıldığı değerlendirilen portakallar, akıntıyla Akdeniz’e döküldü. Dere ile denizin buluştuğu bölgede dalgalar portakalları kumsala taşıdı. Sahilin büyük bir bölümü portakalla kaplanırken, hava sıcaklığının arttığı bölgeye Rusya’dan gelen turistler gördükleri manzara karşısında şaşırdı. Turistler fotoğraf çekinirken, çocukların bir köpeğe yakalaması için sürekli portakal atarak oyunlar oynaması dikkat çekti.
Mahalle sakinleri, Arpaçbahşiş Deresi'ne dökülen portakalların akıntıyla denize, oradan da sahile geldiğini aktardı. (İHA)
Denizden gelen portakallar!
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'deki silahlı kuyumcu soygunu kamerada
İZSİAD'da kadınların başarı hikayeleri ve toplumsal temsil konuşuldu
İzmir'in konutta en gözde ilçesi belli oldu
Manisa'da bıçaklı kavga cinayetle bitti
İzmir'de toplu ulaşıma zam geldi
İzmir'in tanzim satış mağazaları 21 şubeye ulaştı
Çanakkale Savaşlarının tarihimizdeki yeri
Refüje çarpıp karşı şeride geçen otomobil başka araca çarptı: 1 ölü
Manisa’da sepetli motosiklet üzüm bağına uçtu: 1 ölü
Uşak'ta av tüfeği ile vurulan kişi hayatını kaybetti





