Denizli’de dün başlayan kar yağışı ile birlikte Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası bu yıl ilk kez beyaza bürünürken, her yıl binlerce turisti ağırlayan kayak merkezinde ise kar kalınlığı 1 metreyi aştı.
Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, dün yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte beyaza büründü. Yazın sıcaktan bunalanların kışın ise kar keyfi yaşamak isteyenlerin aradığı mekan haline gelen 1500 metre rakımdaki Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, beyaza bürünmesi ile birlikte eşsiz bir manzaraya kavuştu. Her mevsim doğanın farklı tonlarını içeren güzelliğiyle ziyaretçilerini kendine hayran bırakan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nı ziyaret eden vatandaşlar karla oynamanın keyfini çıkarttı. Yaylanın kartpostallık manzarasında hatıra fotoğrafı da çektiren vatandaşlar renkli görüntülere sahne oldu.
Şehir merkezine 75 kilometre uzaklıktaki Tavas ilçesinin Nikfer Mahallesindeki 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da bulunan Denizli Kayak Merkezi'nde ise dün başlayan şiddetli yağışın ardından kar kalınlığı 1 metreyi aştı. (İHA)
Denizli kayak merkezinde kar kalınlığı 1 metreyi aştı
İşte haberin ayrıntıları...
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de köpeklerden kaçan kadın kazada hayatını kaybetti

Aile Şirketi Yönetmek!

İzmir'de planlı su kesintileri üç günde bire düşürüldü

Motosikletle gezmeye gelen karı-koca kazada hayatını kaybetti

Manisa'da kavun hasadı gerçekleşti

Manisa'da traktör kazası can aldı!

İzmir'de motosiklet sürücüsü çocuk hayatını kaybetti

İzmir Fuarı 94'üncü kez kapılarını açıyor

Manisa’da motosiklet araçla kafa kafaya çarpıştı:

Bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden taksi şoförü toprağa verildi