Denizli'de bir genç, arkadaşlarıyla yaşadığı evde fenalaşarak yığıldığı yerde hayatını kaybetti. Tanık arkadaşların ifadesine başvuran ekipler, uyuşturucu ihtimali üzerinde duruyor.
Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Deliktaş Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Hüsnü Tecim (28) banyoya gittiği sırada fenalaşarak yere yığıldı. O esnada evde beraber yaşadığı arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine giden sağlık görevlileri, Tecim'in hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri detaylı çalışma gerçekleştirirken, arkadaşları ise uyuşturucu aldıklarını söyledi. Ekiplerin detaylı çalışmalarının ardından gencin cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı, 3 arkadaşı ise ifade için karakola götürüldü. Tecim'in ölüm nedeni otopsinin ardından ortaya çıkacak.(İHA)
Denizli'de arkadaşlarıyla yaşadığı evde öldü
Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Deliktaş Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Hüsnü Tecim (28) banyoya gittiği sırada fenalaşarak yere yığıldı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de kız öğrenciler saç saça kavga etti

Yaz geldi derken, İzmir Ödemiş beyaza büründü

Bayındır 26. Uluslararası Çiçek Festivali başlıyor

Ev kadınları için pazarda ücretsiz stant yeri veriliyor

Manisa'da lise öğrencisinden acı haber

İzmir'de satırlı maganda yakalandı

Aydın'da sevilen akademisyen hayatını kaybetti

Urla Enginar Festivali başladı

Burhaniye’ de kayısı bereketi yaşanıyor

Kütahya’da depremler devam ediyor