Denizlili işçi, çalıştığı şantiyede tamir için girdiği beton mikserinin içinde hayatını kaybetti. 38 yaşındaki işçinin tamir için girdiği mikserin içinde olduğunu bilemeyen diğer işçiler tarafından çalıştırıldığı öğrenildi.
Olay, Muğla’nın Menteşe ilçesi Gazeller Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir çimento fabrikasında çalışan Ali Karakurt (38), bozulan beton mikserini tamir etmek için mikserin içerisine girdi. 38 yaşındaki işçinin içeride olduğunu fark etmeyen iş arkadaşı Ş.E.'nin (60) mikseri çalıştırdı. Ardından Karakurt’un çığlıklarını duyan arkadaşları hemen mikseri durdurdu. Çalışma arkadaşları durumu hemen 112 Acil Sağlık Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Karakurt’un hayatını kaybettiğini belirledi. Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken Ş.E. ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.
Evli ve iki çocuk babası olan Ali Karakurt’un cansız bedeni memleketi Kale ilçesi Gökçeören Mahallesi’nde toprağa verildi. (İHA) 
Denizlili işçi, iş kazasında hayatını kaybetti
38 yaşındaki işçinin tamir için girdiği mikserin içinde olduğunu bilemeyen diğer işçiler tarafından çalıştırıldığı öğrenildi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'deki silahlı kuyumcu soygunu kamerada
İZSİAD'da kadınların başarı hikayeleri ve toplumsal temsil konuşuldu
İzmir'in konutta en gözde ilçesi belli oldu
Manisa'da bıçaklı kavga cinayetle bitti
İzmir'in tanzim satış mağazaları 21 şubeye ulaştı
İzmir'de toplu ulaşıma zam geldi
Çanakkale Savaşlarının tarihimizdeki yeri
Refüje çarpıp karşı şeride geçen otomobil başka araca çarptı: 1 ölü
Manisa’da sepetli motosiklet üzüm bağına uçtu: 1 ölü
Uşak'ta av tüfeği ile vurulan kişi hayatını kaybetti




