Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkazın altında kalarak hayatını kaybeden Denizlili vatandaşlar, tüm kenti hüzne boğdu.
Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde çok sayıda vatandaş hayatını kaybetti, çok sayıda vatandaş da yaralandı. Ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığı deprem bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşların acı haberleri memleketlerine ulaşmaya devam ediyor. Depremde ölen Denizlili vatandaşlar, düzenlenen cenaze törenlerinin ardından toprağa verilmeye başlandı. Hatay’da enkaz altında kalan 27 yaşındaki öğretmen Şeyma İyiol, doktor çift Rıfat ve eşi Ayten Arıkan, oğlunu ziyarete giden Ahmet Kayır, Adıyaman’da çalışan Mansur Selman Pehivan, Pamukkale Üniversitesinde psikoloji bölümünde okuyan Müzeyyen Nur Karaca ile halkla ilişkiler okuyan Sema Haddur da hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşların kimi memleketleri Denizli'de, kimi ise son nefesini verdiği şehirlerde son yolculuğuna uğurlandı.
Depremden Denizli'ye acı haberler geldi
Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkazın altında kalarak hayatını kaybeden Denizlili vatandaşlar, tüm kenti hüzne boğdu.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

İzmir’deki yangında 85 yazlık ev küle döndü

İzmir'de direğe çarpan sürücü yaşamını yitirdi

Bornova'daki yangın büyüdü, müdahale sürüyor

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir'de belediye market açtı ürünler kapanın elinde kaldı

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Bornova Yakaköy'de yangın sebebiyle tahliyeler başladı

Şehit albayın acı haberi İzmir'deki baba ocağına ulaştı